Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Cum sa faci bani de acasa

Cum sa faci bani de acasa

Motivele pentru care oamenii doresc sa castige bani de acasa sunt la fel de unice ca circumstantele lor individuale. Unii vor doar sa stranga putini bani in plus pentru a-si suplimenta veniturile. Altii cauta cu adevarat o schimbare a stilului de viata – pentru a simplifica echilibrul dintre viata profesionala si pentru a elimina timpul pierdut pe drumul spre munca. Avand in vedere gama de abilitati si experienta pe care oamenii o au, cea mai buna metoda de a castiga bani de acasa variaza mult. In urmatoarea lista se gasesc modalitati de a castiga bani de acasa, potrivite pentru orice persoana.

Vanzari directe

Acesta este jobul clasic al mamei care lucreaza la domiciliu, dar este potrivit pentru toata lumea. Vanzarea de produse poate fi o modalitate excelenta de a castiga bani in plus de acasa, chiar daca lucrezi si in alta parte. Vanzarea directa poate fi adaptata la propriul stil de viata, ambitie si talent. Il poti pastra casual si poti vinde in special prietenilor si cunoscutilor. Sau, daca reusesti sa iti faci o retea online, poti construi o baza de clienti in afara cercurilor tale existente.

Vanzarea directa este structurata ca marketing pe mai multe niveluri. Acest lucru inseamna ca poti construi, de asemenea, un flux de venituri prin recrutarea altor agenti de vanzari. Doar fii atent la schemele piramidale, care functioneaza la fel.

Evaluarea cautarii

Evaluatorii de cautare sunt cei care verifica algoritmii motoarelor de cautare care apar atunci cand tastezi un termen de cautare. Urmand orientari foarte specifice, acestia ofera feedback pentru a se asigura ca rezultatele sunt exacte, complete, relevante si actuale. Pentru a deveni evaluator de cautare, trebuie sa fii expert in limba si cultura. Adesea, posturile de evaluare a cautarii sunt pozitii bilingve, dar exista unele joburi pentru evaluatorii de cautare numai in limba engleza sau romana. O diploma universitara este adesea necesara.

Ofera spre inchiriere o camera din apartamentul tau

Foloseste-ti casa pentru a lucra de acasa. Daca locuiesti intr-o zona in care exista o cerere de inchirieri pe termen scurt (cum ar fi in apropierea unei universitati sau in centrul unui oras mare), este posibil sa gasesti chiriasi. Site-urile de inchirieri te ajuta sa castigi bani de acasa. Folosind aceste site-uri poti inchiria o camera privata, o camera comuna sau chiar intreaga casa pentru o noapte sau o luna, sau pentru orice perioada de timp iti doresti.

Transfer cu masina personala

A deveni un mijloc de transport pentru companii precum Uber sau Lyft este o modalitate de a face bani usor. Si desi nu castigi din punct de vedere tehnic bani de la domiciliu, acest job iti permite aceeasi flexibilitate, si este o modalitate de a utiliza un activ pe care il detii deja (adica masina ta) pentru a castiga bani.

Convinge-ti seful sa accepte sa lucrezi de acasa

Pentru a incepe sa castigi bani de acasa, unul dintre cele simple si evidente lucruri pe care le poti face, este sa muti jobul actual acasa. Atunci cand companiile permit lucrul in sistem remote, este de cele mai multe ori un avantaj pentru angajatii existenti.

Testare de website si aplicatii

Companiile au nevoie de oameni cu toate nivelurile diferite de capacitate tehnica pentru a-si testa site-urile web, aplicatiile si ofertele de social media. Inscrie-te la una dintre aceste companii de testare a capacitatii de utilizare a site-ului web, si ocupa-ti timpul navigand pe web si jucandu-te cu aplicatii noi. Nu este o cariera, dar este un mod usor de a castiga bani in plus de acasa. Singurul lucru care trebuie retinut este ca acesta nu va fi probabil un job constant, ci doar ocazional.

Agent call center

A munci ca agent call center este o modalitate buna de a incepe o noua cariera de acasa. Spre deosebire de multe alte industrii, companiile de call center angajeaza des persoane noi (adesea fara multa experienta) pentru a lucra de la distanta. Agentii pot lucra in servicii pentru clienti, vanzari sau asistenta tehnica.

Cariera in scris

Ia in considerare o cariera in scris. Exista atat de multe modalitati de a fi scriitor (articole pentru blog, carti pentru copii, fictiune), iar cele mai multe pot fi facute de acasa, fie ca job de la distanta, fie ca freelancer. Un avantaj al acestui job este ca poti incepe cu foarte putina experienta. La inceput nu vei face multe, dar pe masura ce-ti construiesti portofoliul, te poti extinde in tipuri de scriere mai profitabile.

Vinde lucruri handmade

Transforma hobby-ul tau intr-o afacere profitabila. Numarul de tipuri de mestesuguri pe care le poti face este nesfarsit – tricotat, bijuterii, olarit, ornamente, materiale textile etc. Pentru a face acest lucru, totusi, trebuie sa creezi nu numai un produs de calitate, ci trebuie sa stii cum sa il comercializezi. Poti alege o metoda de moda veche si te poti duce la targuri de artizanat si piete de vechituri, sau poti folosi internetul pentru a-ti extinde optiunile. Cu optiuni online precum Etsy si eBay, piata ta potentiala este la nivel mondial, dar la fel este si concurenta.

 

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.