Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Libra Bank

libra bank

Cum poti obtine un credit online de la Libra Bank

Majoritatea bancilor iti ofera acum optiunea de a solicita un credit online, iar procesul de cerere este de obicei rapid si simplu. In loc sa vizitezi o sucursala sau sa suni la relatii cu clientii, poti accesa aplicatia online sau site-ul bancii. Acest lucru inseamna ca poti completa cererea in orice moment al zilei, si sa o parcurgi in ritmul propriu. Libra Bank iti ofera posibilitatea de a aplica pentru un credit online, fara sa te deplasezi la banca. Pe site poti gasi un simulator de credit de nevoi personale online, precum si curs libra si libra internet bank, pentru a te ajuta sa accesezi usor contul si sa calculezi pretul de schimb atunci cand vrei sa faci un imprumut in valuta.

Cu Libra Bank poti obtine un credit de nevoi personale pentru o suma curpinsa intre 2000 si 50.000 de lei, pe o perioada de la 6 la 60 de luni. Dupa aprobare, poti primi banii in cont in doar cateva minute, fara a fi nevoie sa vizitezi o sucursala. Toti pasii necesari pentru cerere si obtinerea banilor se efectueaza online. Pentru un credit online beneficiezi de 0 comision la analiza si 0 comision de administrare, precum si de o dobanda variabila.

Pasi necesari pentru obtinerea unui credit online Libra bank:

  • Efectuezi solicitarea online
  • Trimiti documentele necesare obtinerii unui credit online
  • Astepti aprobarea
  • Semnezi contractul prin librabank internet banking
  • Primesti banii in cont in cateva minute de la aprobare

Verificarea criteriilor de eligibilitate

Cei mai multi furnizori de credite vor avea cateva cerinte de baza pe care trebuie sa le indeplinesti inainte ca cererea ta sa fie luata in considerare. Aceste cerinte le gasesti pe site-ul web al bancii, in timp ce parcurgi pasii pentru obtinerea imprumutului. Criteriile comune includ urmatoarele:

  • adresa permanenta
  • venituri lunare peste o anumita suma
  • un cont bancar activ
  • varsta minima de peste 18 ani

Este o idee buna sa verifici daca indeplinesti orice conditii inainte de a aplica pentru un imprumut, deoarece realizarea mai multor cereri de imprumut poate avea un efect negativ asupra istoricului tau de credit.

Informatii pe care trebuie sa le ai la indemana

Dupa ce ai verificat criteriile si ai decis ca poti aplica pentru un credit, aduna toata documentatia de care ai nevoie pentru a fi sigur ca poti raspunde la toate intrebarile.

Este o idee buna sa ai langa tine atunci cand completezi cererea:

  • adresa rezidentiala din ultimii trei ani
  • detalii despre veniturile si cheltuielile tale lunare
  • detalii despre angajator
  • detalii despre orice alt credit pe care il ai, inclusiv alte imprumuturi, carti de credit si carduri de cumparaturi
  • numarul de cont in care doresti sa fie virata suma imprumutului

Care sunt avantajele unui imprumut pentru nevoi personale online?

Este convenabil – Aplicatiile de imprumut online ofera un mare avantaj – comoditatea. Atat creditorii online, cat si cei care detin sucursale fizice, iti permit adesea sa completezi online cererea de imprumut si sa incarci documente de verificare, cum ar fi dovada de venit sau acte de identitate. Insa unii creditori cu sediu fizic iti pot solicita sa semnezi documentele finale la o sucursala reala. Cu un creditor online, poti fi sigur ca intregul proces de cerere de imprumut va avea loc online.

Poti solicita precalificarea fara a-ti afecta creditul – Unii creditori iti permit sa soliciti o precalificare cu o ancheta de credit simpla, care nu iti va afecta istoricul de credit. Poti trimite mai multe cereri de precalificare pentru a restrange lista potentialilor creditori, atunci cand faci cercetari pentru un imprumut. Cand esti gata sa aplici pentru un imprumut, va trebui sa completezi cererea si sa fii de acord cu o ancheta scurta asupra rapoartelor de credit.

Poti compara rapid optiunile – Compararea creditorilor si a ofertelor de imprumut inainte de a accepta un imprumut te poate ajuta sa obtii cele mai bune rate si conditii de imprumut pentru nevoile tale. Cercetarile online pot facilita acest proces. Daca doresti sa compari bancile, cauta un serviciu sau un site web care iti permite sa sortezi rapid si sa compari creditorii si optiunile de imprumut, in functie de situatia ta financiara si suma dorita a imprumutului.

Este un proces rapid de solicitare si finantare – Intregul proces de creditare ar putea fi mult mai rapid daca optezi pentru un imprumut personal online. Procesul de solicitare, verificare si aprobare poate fi finalizat din confortul casei tale – nu va trebui sa gasesti timpul necesar pentru a merge la o sucursala pentru a preda documente, informatii sau pentru a semna zeci de hartii. Uneori, poti obtine imprumutul in aceeasi zi lucratoare sau a doua zi lucratoare.

Unii creditori online imprumuta bani chiar si persoanelor cu un istoric slab de credit – Daca raportul tau de credit nu este grozav, este posibil sa fii in continuare in masura sa obtii aprobarea pentru un imprumut de nevoi personale online. Unii creditori online chiar sunt specializati in acordarea de credite debitorilor care nu au un istoric de credit pozitiv, si ar putea sa ofere rate relativ bune. Insa, trebuie sa verifici cu atentie creditorii care sunt dispusi sa ofere imprumuturi persoanelor cu raport de credit slab, deoarece unele companii de finantare percep taxe si rate de dobanda atat de mari incat ar putea fi dificil sa rambursezi imprumutul.

Cautarea online pentru un imprumut de nevoi personale iti poate usura procesu de comparare a optiunilor. Dar chiar daca decizi sa aplici pentru un credit online, imprumutul nu trebuie sa provina de la o companie de creditare care functioneaza doar online. Poti alege orice banca si poti verifica daca ofera si imprumuturi online.

Cand optezi pentru un imprumut de nevoi personale, ia in considerare taxele creditorilor, intervalele de dobanda, sumele imprumutului, platile lunare si cerintele imprumutului. Fa o lista de creditori care ar putea fi o optiune buna pentru circumstantele tale. Aplica intotdeauna pentru precalificare daca ai aceasta varianta. Apoi compara ofertele pentru a te asigura ca obtii cea mai buna rata si termeni posibili pentru situatia ta financiara.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.