Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Economiile familiei – o necesitate sau o opțiune?

Economiile familiei – o necesitate sau o optiune

Succesul financiar pe cont propriu este un deziderat la care trag toți oamenii, dar nu mulți ajung să fie mulțumiți de nivelul de trai pe care au ajuns să și-l permită. Atunci când ești singur și ai grijă de tine lucrurile sunt simple: orice decizie iei îți va afecta doar propria persoană și tu ești singurul care trage ponoasele de pe urma ei. Situația se schimbă, însă, atunci când ne decidem să înființăm o familie alături de persoana iubită. Responsabilitatea de a avea grijă de mai multe persoane dragi apasă pe umerii adulților din familie și, deși situația este roz și fericită majoritatea timpului, situațiile neplăcute pot apărea la orice pas.

Cea mai bună decizie pe care o puteți lua atunci când vă hotărâți să vă înființați propria familie fericită este să deschideți un cont de economii cu „bani albi pentru zile negre”. Cea mai frumoasă parte este că micul cont de economii va crește odată cu familia și vă va fi alături în situațiile delicate mai ceva ca un prieten loial. În doar câțiva ani veți fi strâns suficienți bani astfel încât să fiți acoperiți în majoritatea urgențelor care pot apărea în viețile voastre. În plus, veți scăpa de stresul pe care îl aduce lipsa banilor într-o situație cu adevărat urgentă.

Evident, un cont de economii nu reprezintă o obligație de îndeplinit atunci când vă decideți să formați o familie cu persoana apropiată. Variantele pentru a obține suma de bani necesară în caz că apar situații neprevăzute sunt multiple, de la creditele rapide pe care le poți lua de la instituțiile financiare nebancare până la creditele oferite de bănci. Toate acestea îți stau la dispoziție atunci când ai nevoie de bani, dar de ce să apelezi la instituții financiare dacă poți avea propria plasă de siguranță sub forma economiilor acumulate de-a lungul timpului? În plus, prin folosirea banilor economisiți te asiguri că băncile și alte instituții financiare nu te vor taxa chiar mai mult decât trebuie prin dobânzi și alte taxe ascunse.

Contul de economii al familiei nu este doar plasa de siguranță în cazul în care se întâmplă vreo tragedie, ci poate reprezenta și o modalitate de a vă răsfăța cu ocazia unui eveniment important din viață. De pildă, puteți folosi banii să vă cumpărați o nouă mașină sau să mergeți într-o vacanță cu ocazia aniversării căsniciei. Banii cheltuiți pot fi puși înapoi în lunile care urmează iar dumneavoastră veți petrece un timp excelent alături de persoana iubită fără a fi nevoie să vă împrumutați.

Contul de economii al familiei este o decizie pe care o vei lua împreună cu persoana iubită pentru siguranța și fericirea familiei voastre. Cel mai bine este să contribuiți împreună la creșterea lui, ca atunci când va fi nevoie să folosiți banii de acolo să fiți siguri că simțiți ca și cum amândoi ați participat la rezolvarea situației. Siguranța financiară a căminului este un sentiment care vă permite să vă ocupați timpul cu lucruri cu adevărat importante: timpul petrecut alături de cei dragi.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.