Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Cate tipuri de calculator de salariu exista

Cate tipuri de calculator de salariu exista

Poate ca te gandesti sa aplici pentru un loc de munca sau o promotie, si doresti sa stii ce diferenta iti va aduce schimbarea salariului. Poate doresti sa stii ce salariu iti va sustine stilul de viata. Un calculator de salariu te va ajuta sa vezi cum iti afecteaza grila de impozitare venitul, ce este o deducere personala, si care este diferenta dintre un salariu net si un salariu brut.

Tipuri de calculator salariu

Calculatorul de salariu este conceput pentru a te ajuta sa-ti calculezi finantele. Iata care sunt modalitatile prin care poate fi folosit un calculator salariu brut, sau un calculator salariu brut la net:

Calculatorul pentru taxe

Incerci sa descoperi ce inseamna acel salariu brut anual de fapt? Calculatorul de taxe iti spune ceea ce trebuie sa platesti lunar, saptamanal si ceea ce cheltui in fiecare zi. In plus, un calculator de taxe ia in considerare si imprumuturile pentru studenti sau contributia la fondul de pensie.

Calculator pentru salariu pe ora

Nu stii care este venitul tau pe ora? Poti folosi un calculator de salariu pe ora, care te poate ajuta sa faci calculele fiscale, si sa vezi inclusiv plata anuala, lunara, saptamanala sau zilnica. Cu ajutorul unui calculator de salariu, poti afla cat de importante sunt pentru tine orele suplimentare, si ce castig iti aduc acestea anual sau lunar.

Calculator de salariu potrivit

Vrei sa vezi care ar trebui sa fie venitul tau? Te intrebi ce salariu iti va sustine stilul de viata pe care ti-l doresti? Un calculator de salariu potrivit te va ajuta sa afli cat ar trebui sa castigi pentru munca pe care o depui in fiecare luna, si cati bani ar trebui sa-ti ramana dupa plata taxelor si impozitelor.

Calculator de salariu pentru doua locuri de munca

Ce s-ar intampla cu venitul actual daca ar trebui sa ocupi un al doilea loc de munca? Cate taxe suplimentare ar trebui sa platesti? Foloseste calculatorul pentru doua locuri de munca pentru a afla cati bani pierzi daca renunti la orele suplimentare de la serviciul de baza, si cati bani castigi in plus daca alegi sa te angajezi la un al doilea loc de munca.

Calculator de salariu pentru un alt job

In cazul in care doresti sa iti schimbi locul de munca, trebuie sa afli care ar fi salariul pe care il vei primi, cum sunt platite orele suplimentare si care sunt sporurile de noapte (daca este cazul), ce alte cheltuieli implica noul job si ce inseamna aceasta schimbare pentru taxele tale. Foloseste un calculator pentru job care te poate ajuta sa afli toate detaliile importante, si sa gestionezi noul salariu in mod corect.

Calculator de comparare a salariilor

Te gandesti la schimbarea locului de munca sau la o promotie? Compara doua salarii pentru a vedea care este diferenta, si daca merita sa faci schimbarea. In plus, un calculator de comparare te poate ajuta la interviu, atunci cand ti se cere sa spui care este salariul pe care il doresti.

Calculator de rambursare a creditului ipotecar

Cauti sa cumperi o casa? Vrei sa schimbi ipoteca? Un calculator de rambursare a creditului ipotecar te poate ajuta sa afli care este dobanda, daca salariul tau iti permite sa faci credit ipotecar, sau daca ai posibilitatea de a schimba ipoteca cu venitul tau anual.

Calculator de consolidare a datoriilor

Ai prea multe datorii si nu stii cum sa le gestionezi? Calculatorul de consolidare a datoriilor, cardurilor de credit si imprumuturilor te poate ajuta sa afli daca te vei descurca mai bine cu un singur imprumut, facand o refinantare sau o consolidare a datoriilor.

Calculator salariu brut la net

Foloseste calculatorul pentru a calcula un salariu brut aproximativ. Pentru a face un calcul salariu brut, trebuie sa introduci salariul net pe saptamana sau pe luna, si vei vedea salariul brut pe care il ofera angajatorul pentru perioada lucrata de tine. Cota salarizarii brute este inclusa in contributiile salariatilor pentru pensie, si este stabilita la minimul legal. Un calculator salariu brut este folosit pentru a calcula salariul net lunar, si toate deductiile obligatorii pentru titlurile sociale si de sanatate, precum si impozitul pe venit personal.

Calculator salariu de la net la brut

Salariul net este suma de bani pe care o primesti in fiecare luna. Daca doresti sa afli care este salariul tau pe cartea sau contractul de munca, poti folosi un calculator salariu de la net la brut. La salariul net se adauga taxele si impozitele, pe care angajatorul le plateste in numele tau. Este important de retinut ca din salariul brut, se deduc toate aceste taxe, care reprezinta de fapt contributia la fondul de pensie si la casa de asigurari, plus impozitul pe venit. De aceea, este o diferenta mare intre salariul brut si cel net.

Salariu brut vs salariu net

Distinctia generala este simpla – plata bruta este suma inainte de aplicarea impozitelor. Dupa plata acestor taxe, primesti o suma mai mica – adica un salariu net. Platile catre stat sunt gestionate de angajator. Mecanismul poate fi diferit de la un calculator salariu la altul. Unele calculatoare de salarii iti pot cere sa introduci suma de plata pentru asigurarile medicale, stomatologice, de viata sau de pensie. Este esential ca angajatorii si candidatii pentru locurile de munca sa calculeze salariul brut si net inainte de a urmari sau accepta o oferta. Exista mai multe calculatoare de salarii care ajuta la determinarea salariilor brute si nete, pentru mai multe domenii si industrii. Ambele parti trebuie sa comunice plata bruta si plata neta inainte ca oferta sa fie extinsa. Atunci cand se ajunge la un acord, procesul de angajare poate continua. Este mult mai greu sa renegociezi salariul si sa faci modificari de salarizare dupa ce o oferta este acceptata. De aceea, este foarte important sa intelegi care este salariul pe care il vei primi in numerar sau pe card in fiecare luna. Este o mare diferenta intre cel de pe contractul de angajare, si salariul net pe care il vei primi de fapt. In cazul in care nu stii care este salariul corect pentru tine, un calculator de salarii iti poate fi de mare ajutor.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.